Voor wie

Wie ben je?

Je bent hoogsensitief en hoogopgeleid. Je voelt dingen aan. Jou maken ze niets wijs.

Tegelijkertijd ervaar je je sensitiviteit vaak als een belemmering. Je hebt last van dingen die een ander niet eens opmerkt. En je kunt daardoor veel minder dan de mensen om je heen. Zo ervaar je dat tenminste.

Diep van binnen weet je dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet en je wilt maar al te graag weten hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Je verlangt ernaar om overprikkeling achter je te laten, om voluit te leven in plaats van te overleven en om je “op je plek” te voelen.

Diep van binnen weet je dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet en je bent op zoek naar de manier waarop dat lukt.

Je verlangt naar een leven dat in lijn ligt met wie je bent en wat je wilt. Een leven dat volledig bij je past, dat je op het lijf geschreven is. Een leven waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Herken je je hierin?

Je bent een gevoelig mens en je gevoeligheid zit je in de weg.

Ondanks alle pogingen die je al hebt ondernomen is het je nog niet gelukt om te ontdekken wat voor je werkt.

Diep in je hart verlang je ernaar om de wereld een beetje mooier te maken, maar zolang het leven je overweldigt kom je daar niet aan toe.

Je bent er klaar voor om te veranderen, maar je weet niet hoe.

Je wilt weten hoe je dit kunt doen en je bent bereid om eraan te werken. Want je beseft maar al te goed dat zo’n ommekeer je niet zomaar komt aanwaaien.

Waarom lukt het je niet om dit waar te maken?

Het is volkomen normaal dat je hiermee worstelt. Er is nu eenmaal niemand die je dit geleerd heeft toen je opgroeide.

Daarnaast is het een heel menselijke eigenschap om “erbij te willen horen”. Dat zorgt ervoor dat we geneigd zijn om mee te gaan in de hectiek en in de drukte van het leven om ons heen. Als hoogsensitief persoon verlies je jezelf al snel in al die drukte. Het gevolg is dat je dingen doet die niet bij je passen. Dat zorgt ervoor dat je de balans kwijt raakt, waardoor overprikkeling je leven kan gaan beheersen.

Hoe kun je dat anders doen? Hoe ga je om met alle prikkels die op je afkomen? Wat moet je doen als je van alles wilt, maar ook voelt dat je rekening moet houden met je sensitiviteit?

Je ideale leven wordt bereikbaar wanneer je stopt met volgen wat er om je heen gebeurt en gaat kiezen voor wat écht bij je past. Op elk moment en in elke situatie opnieuw. Daarvoor is het nodig om jezelf mét je sensitiviteit goed te leren kennen en om er op een heel nieuwe manier mee om te leren gaan.

Ben je klaar voor verandering?

Ben je er klaar mee dat het leven zijn eigen gang gaat en je je machteloos voelt bij wat je overkomt?
Ben je er klaar mee om te hopen en af te wachten of datgene wat je zo graag wilt op je pad komt?
Ben je er klaar mee om allerlei manieren uit te proberen en erachter te komen dat het toch niet werkt zoals je hoopte?

En ben je er klaar voor om het roer vanaf nu in eigen hand te nemen, om zélf de koers van je leven te bepalen en om daar actief mee aan de slag te gaan? Om te kiezen voor dat wat bij je past en te doen wat ervoor gedaan moet worden?

Ik kan je daarbij helpen!

Ik gun het jou ook om je sensitiviteit als een waardevolle eigenschap te gaan zien die je helpt om:

  • vol overgave te kiezen voor wat bij je past
  • passie te voelen voor het leven en
  • ruimte te creëren om jouw persoonlijke missie in de wereld te gaan zetten!

Wil je weten wat daarvoor nodig is?

Meld je dan aan voor het gratis e-book, dan vertel ik het je.

gratis test

Welk HSP-type
ben jij?

Er zijn 5 verschillende hsp typen.
Elk type reageert op zijn eigen manier op prikkels.
Hoe reageer jij?

>