Gefeliciteerd!
Jouw persoonlijke hsp type is De Zwaan

Het HSP Type Als Richtingwijzer-rapport is onderweg naar je inbox!
LET OP! Lees eerst alle informatie op deze pagina, want hieronder vertel ik je precies wat je sterke kanten zijn, maar belangrijker nog: welke blokkades je hebt die je tegen houden om echt gelukkig te zijn en je volledige potentieel te leven, zodat je je sensitiviteit in kunt zetten als EEN KOMPAS.

------ GENIET VAN WAT JE HIERONDER ONTDEKT IN DE UITLEG DIE IK MET ZORG HEB SAMENGESTELD ALS EEN GESCHENK VOOR JOU --------

Waaraan herken je de zwaan?

Een zwaan heeft zelfvertrouwen. Dit uit hij niet door grootspraak, maar hij straalt het wel uit. Hij is rustig van aard en kiest eerder voor iets eenvoudigs dan voor iets ingewikkelds en heeft de neiging om grote uitdagingen uit de weg te gaan. Hij neemt over het algemeen verstandige beslissingen en heeft een groot aanpassingsvermogen. Wordt hij uitgedaagd, dan kan hij fel reageren.

Welke sterke kanten heeft de zwaan?

De zwaan heeft niet voor niets al sinds mensenheugenis een belangrijke rol in allerlei verhalen en mythologie├źn. Het is een sierlijke vogel die kracht en zachtheid tegelijk uitstraalt. Een zwaan hoeft geen bijzondere dingen te doen om toch indruk te maken.

  • Het vertrouwen van de zwaan is werkt aanstekelijk en kan de mensen om hem heen ook vertrouwen geven.
  • Vanuit de rust die de zwaan eigen is, heeft hij gemakkelijk toegang tot zijn bron van inspiratie. Dat maakt dat hij problemen over het algemeen eenvoudig en doelgericht kan oplossen, vaak met oplossingen die niet voor de hand lijken te liggen.
  • Koesteren en beschermen zijn kwaliteiten waar de zwaan de kunst van verstaat. Hij weet daarmee anderen te steunen op momenten dat ze daar behoefte aan hebben.

Welke uitdagingen horen er bij de zwaan?

Zoals de zwaan in de natuur meestal kiest voor plaatsen waar zo'n prachtige vogel niet lijkt te passen, zo maakt ook het hsp-type zwaan soms keuzes waarmee zij zichzelf tekort doet.

  • Wanneer een zwaan niet lekker in zijn vel zit, kan hij angstig worden en kan de twijfel toeslaan. Het verschil tussen je goed voelen en je slecht voelen is bij de zwaan groot. Gelukkig bevindt de zwaan zich meestal aan de goede kant van het spectrum.
  • Een zwaan voelt zich vaak niet begrepen door de mensen om hem heen en kan zich daardoor erg eenzaam voelen.
  • Dromen kun je wel aan de zwaan overlaten, maar die dromen omzetten in doelen en er werkelijk zijn best voor doen om die doelen te halen en de dromen waar te maken, dat vindt de zwaan lastig. Hij blijft graag binnen zijn comfortzone.

Hoe verder?

Hoe kan de zwaan zijn blokkades overwinnen

 zodat hij zijn volle potentieel kan benutten?

Waar de zwaan zelfvertrouwen, rust en tevreden zijn met wat hij heeft als kwaliteiten heeft, zit precies daar ook de grootste valkuil. Een zwaan is geneigd een plekje aan de slootkant te zoeken en daar genoegen mee te nemen, terwijl hij de potentie heeft om in een hofvijver rond te zwemmen. De zwaan houdt zichzelf klein door heel aangenaam in zijn comfortzone te blijven, maar dat zorgt er tegelijkertijd voor dat hij zijn volle potentieel niet ontwikkelt. Daardoor heeft hij het gevoel dat er iets belangrijks ontbreekt in zijn leven. Wil de zwaan echt gelukkig worden, dan mag hij meer uitdaging aangaan en zijn horizon verbreden. De volgende 3 stappen laten zien hoe je als zwaan deze blokkades kunt overwinnen en je volledige potentieel kunt benutten.

Stap 1
Gedrag herkennen

Het eerste wat de zwaan te doen heeft is zijn eigen gedrag onder de loep nemen.


Is zijn tevredenheid een bewuste of een onbewuste keuze?


Welke wens, welk verlangen of welke angst zit er achter verborgen?


Is het zo fijn als de zwaan denkt, of houdt hij zichzelf eigenlijk voor de gek en zou hij diep vanbinnen liever anders willen?

Stap 2
Signalen leren lezen

Het zwaan type staat niet voor een persoonlijkheidstype, maar voor een manier van omgaan met prikkels.


Als hsp heb je een gevoelig zenuwstelsel en de zwaan staat voor de strategie die jouw zenuwstelsel heeft gekozen om met prikkels om te gaan.


De testuitslag is een momentopname, maar mogelijk gebruik je de strategie van de zwaan al je hele leven.

Stap 3
In ere herstellen

Wanneer je de signalen van je gevoelige zenuwstelsel leert kennen, dan kun je ook leren om er anders op te gaan reageren.


Je kunt je blokkades overwinnen en je sterke kanten vieren.


Je zenuwstelsel is eigenlijk een hulpmiddel om optimaal te kunnen functioneren. Door dit systeem in ere te herstellen ga je lekkerder in je vel zitten, krijg je meer energie en voel je je gelukkiger.

Dit is wat anderen zeggen over de programma's van Stralend Sensitief

Tanja

Eindelijk begrijp ik mezelf

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en ik doe die nog elke dag.

Eva

Mijn leven is veranderd

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.

Jos├ę

Dit is goud waard

Wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De informatie en de oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

Als laatste wil ik dat je dit weet

Het maakt niet uit hoe onzeker jij jezelf op dit moment voelt of dat je twijfelt of het leren omgaan met je sensitiviteit ook voor jou mogelijk is.


Ik beloof je dat het veel eenvoudiger is dan je zou verwachten.


>