Gefeliciteerd!
Jouw persoonlijke hsp type is De Wolf

Jouw Je HSP Type Als Richtingwijzer-rapport is onderweg naar je inbox!
LET OP! Lees eerst alle informatie op deze pagina, want hieronder vertel ik je precies wat je sterke kanten zijn, maar belangrijker nog: welke blokkades je hebt die je tegen houden om echt gelukkig te zijn en je volledige potentieel te leven, zodat je je sensitiviteit in kunt zetten als EEN KOMPAS.

------ GENIET VAN WAT JE HIERONDER ONTDEKT IN DE UITLEG DIE IK MET ZORG HEB SAMENGESTELD ALS EEN GESCHENK VOOR JOU --------

Waaraan herken je de wolf?

Een wolf is zeer sociaal en leeft in een roedel, zijn eigen tribe. Hij is vaak een geboren leider en zijn op actie gerichte houding zorgt ervoor dat hij veel voor elkaar krijgt. Dat wordt door veel mensen gewaardeerd. De wolf is zorgzaam en zal zijn best doen rekening te houden met anderen bij wat hij doet. 

Welke sterke kanten heeft de wolf?

De wolf heeft een groot uithoudingsvermogen, is handig en vindingrijk. Hij weet wat werken is, kan en wil niet stil zitten en zal dat ook niet onder stoelen of banken steken. 

  • Een wolf heeft laserfocus. Dat is een bijzondere kwaliteit en deze kwaliteit kan je enorm helpen om de doelen die je voor jezelf kiest te halen.
  • Een wolf heeft een groot uithoudingsvermogen. Het is een harde werker en hij houdt dat harde werken langer vol dan wie ook.
  • Waar anderen om de hete brij heen draaien, gaat de wolf aan de slag. Daadkracht is een van de belangrijkste kenmerken.

Welke uitdagingen horen er bij de wolf?

De focus en de daadkracht van de wolf kunnen van een positieve eigenschap omslaan in een negatieve als hij er zijn eigen grenzen of die van de mensen om zich heen door vergeet.

  • Omdat de wolf zo gefocust is op zijn doel en daar niet van wil afwijken, kan dat weleens tot onbegrip leiden in zijn omgeving. Hij neemt zijn doel en zijn weg er naartoe zeer serieus en kan soms zelfs fel reageren als de dingen anders gaan dan hoe hij ze in gedachten heeft.
  • Enthousiasme en daadkracht kunnen soms omslaan in overdreven gedrevenheid en fanatisme. De wolf kan daarbij zijn eigen grenzen uit het oog verliezen en zichzelf uitputten voor hij zijn doel heeft bereikt.
  • Hoewel de wolf zeer sociaal is, kan zijn focus op zijn eigen pad ervoor zorgen dat hij reacties van anderen verkeerd interpreteert en als kritiek of zelfs als een aanval opvat. Aan de andere kant kan zijn eigen gedrevenheid voor een ander onvriendelijk lijken. Miscommunicatie ligt in zo'n geval op de loer.

Hoe verder?

Hoe kan de wolf zijn blokkades overwinnen

 zodat hij zijn volle potentieel kan benutten?

Waar de wolf doelgerichte daadkracht als grootste kwaliteit heeft, zit precies daar ook de grootste valkuil. Een wolf kan een zo sterke focus op zijn doel hebben dat hij kansen die voor het oprapen liggen over het hoofd ziet. Hij heeft immers maar oog voor één ding en dat is zijn doel. Zijn grote daadkracht kan bovendien van een enorme manifestatiekracht omslaan in een uitputtende strijd om het doel te bereiken zonder de broodnodige rust te nemen om tussendoor bij te tanken. De wolf laat zien dat teveel van het goede niet langer goed is. Met toewijding toewerken naar een doel is lovenswaardig, maar kan ertoe leiden dat je jezelf en je behoeften uit het oog verliest. Uitputting, of in het ergste geval een burn-out kan dan het gevolg zijn. De volgende 3 stappen laten zien hoe je als wolf je blokkades kunt overwinnen en je volledige potentieel kunt benutten.

Stap 1
Gedrag herkennen

Het eerste wat de wolf te doen heeft is zijn eigen gedrag onder de loep nemen.


Is zijn ontembare daadkracht een bewuste of een onbewuste keuze?


Welke wens, welk verlangen of welke angst zit er achter verborgen?


Is het zo fijn als de wolf denkt, of houdt hij zichzelf eigenlijk voor de gek en zou hij diep vanbinnen liever anders willen?

Stap 2
Signalen leren lezen

Het wolf type staat niet voor een persoonlijkheidstype, maar voor een manier van omgaan met prikkels.


Als hsp heb je een gevoelig zenuwstelsel en de wolf staat voor de strategie die jouw zenuwstelsel heeft gekozen om met prikkels om te gaan.


De testuitslag is een momentopname, maar mogelijk gebruik je de strategie van de wolf al je hele leven.

Stap 3
In ere herstellen

Wanneer je de signalen van je gevoelige zenuwstelsel leert kennen, dan kun je ook leren om er anders op te gaan reageren.


Je kunt je blokkades overwinnen en je sterke kanten vieren.


Je zenuwstelsel is eigenlijk een hulpmiddel om optimaal te kunnen functioneren. Door dit systeem in ere te herstellen ga je lekkerder in je vel zitten, krijg je meer energie en voel je je gelukkiger.

Dit is wat anderen zeggen over de programma's van Stralend Sensitief

Tanja Verhees

Eindelijk begrijp ik mezelf

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en ik doe die nog elke dag.

Eva de Groot

Mijn leven is veranderd

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.

José Bakker

Dit is goud waard

Wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De informatie en de oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

Als laatste wil ik dat je dit weet

Het maakt niet uit hoe onzeker jij jezelf op dit moment voelt of dat je twijfelt of het leren omgaan met je sensitiviteit ook voor jou mogelijk is.


Ik beloof je dat het veel eenvoudiger is dan je zou verwachten.


>