Gefeliciteerd!
Jouw persoonlijke hsp type is Het Hert

Het Je HSP Type Als Richtingwijzer-rapport is onderweg naar je inbox!
LET OP! Lees eerst alle informatie op deze pagina, want hieronder vertel ik je precies wat je sterke kanten zijn, maar belangrijker nog: welke blokkades je hebt die je tegen houden om echt gelukkig te zijn en je volledige potentieel te leven, zodat je je sensitiviteit in kunt zetten als EEN KOMPAS.

------ GENIET VAN WAT JE HIERONDER ONTDEKT IN DE UITLEG DIE IK MET ZORG HEB SAMENGESTELD ALS EEN GESCHENK VOOR JOU --------

Waaraan herken je de hert?

Het Hert is gevoelig en sociaal. Het is ook vlug en energiek. Het hert heeft uitstekend ontwikkelde zintuigen en is waakzaam. Kortom: de zintuigen van het hert staan open om alle signalen die er in de omgeving op te pikken zijn ook daadwerkelijk op te vangen.

Welke sterke kanten heeft het hert?

Het hert is erg sociaal en helpt anderen graag. Hij heeft veel energie en kan daarmee ook veel voor anderen betekenen.

  • Het hert is bedrijvig en de hele dag door actief. Stil zitten is niets voor het hert. Hij voelt precies aan wat een ander nodig heeft en helpen, delen en geven zijn de dingen die hij het liefst doet.
  • Waar sommige hsp types liefst alleen zijn, is het hert erg sociaal en heeft hij graag mensen om zich heen. Niet zomaar alle mensen, hij heeft een duidelijke voorkeur voor de leden van zijn "eigen kudde".
  • Het hert is vriendelijk en zacht van aard en zal haar best doen de vrede te bewaren. Hij gaat onenigheid liever uit de weg dan dat hij de strijd aan gaat.

Welke uitdagingen horen er bij het hert?

De zintuigen van het hert staat altijd open en dit type moet dan ook oppassen voor overprikkeling. Combineer dat met een actieve behulpzame houding en de uitdaging is compleet.

  • Omdat het hert geneigd is anderen op de eerste plaats te zetten, vergeet ze zichzelf weleens.
  • Het zachte karakter van het hert en de wens om de lieve vrede te bewaren kan ervoor zorgen dat het hert haar grenzen niet goed bewaakt en anderen er overheen laat gaan.
  • Het hert kan wat verlegen of zelfs schuchter zijn en als deze eigenschap doorslaat kan dat zelfs omslaan in angst. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het hert niet of te weinig toekomt aan het uiten van haar grootste kwaliteiten.

Hoe verder?

Hoe kan het hert zijn blokkades overwinnen

 zodat hij zijn volle potentieel kan benutten?

Omdat het hert de gave heeft om precies aan te voelen wat de ander nodig heeft, verlangt hij er ook naar om die waargenomen behoeften te vervullen. Een prachtige eigenschap, met een wel heel grote valkuil. Zolang het hert ook zijn eigen grens goed voelt, gaat het goed. Maar herten zijn juist vaak zo op hun omgeving gericht, dat ze hun eigen grenzen en behoeften uit het oog verliezen. En precies daar zit dan ook de grootste valkuil voor het hert. Wanneer je geven, delen en helpen op de eerste plaats zet en jezelf daarbij uit het oog verliest, dan is de kans groot dat je jezelf leeg geeft en uitput. Het hert heeft er altijd rekening mee te houden dat ze haar eigen energie goed bewaakt, anders ligt oververmoeidheid of zelfs een burn-out op de loer. De volgende 3 stappen laten zien hoe je als hert je blokkades kunt overwinnen en je volledige potentieel kunt benutten.

Stap 1
Gedrag herkennen

Het eerste wat het hert te doen heeft is zijn eigen gedrag onder de loep nemen.


Is het alsmaar willen helpen, geven en delen een bewuste of een onbewuste keuze?


Welke wens, welk verlangen of welke angst zit er achter verborgen?


Is het zo fijn als het hert denkt, of houdt hij zichzelf eigenlijk voor de gek en zou hij diep vanbinnen liever anders willen?

Stap 2
Signalen leren lezen

Het hert type staat niet voor een persoonlijkheidstype, maar voor een manier van omgaan met prikkels.


Als hsp heb je een gevoelig zenuwstelsel en het hert staat voor de strategie die jouw zenuwstelsel heeft gekozen om met prikkels om te gaan.


De testuitslag is een momentopname, maar mogelijk gebruik je de strategie van het hert al je hele leven.

Stap 3
In ere herstellen

Wanneer je de signalen van je gevoelige zenuwstelsel leert kennen, dan kun je ook leren om er anders op te gaan reageren.


Je kunt je blokkades overwinnen en je sterke kanten vieren.


Je zenuwstelsel is eigenlijk een hulpmiddel om optimaal te kunnen functioneren. Door dit systeem in ere te herstellen ga je lekkerder in je vel zitten, krijg je meer energie en voel je je gelukkiger.

Dit is wat anderen zeggen over de programma's van Stralend Sensitief

Tanja

Eindelijk begrijp ik mezelf

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en ik doe die nog elke dag.

Eva

Mijn leven is veranderd

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.

José

Dit is goud waard

Wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De informatie en de oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

Als laatste wil ik dat je dit weet

Het maakt niet uit hoe onzeker jij jezelf op dit moment voelt of dat je twijfelt of het leren omgaan met je sensitiviteit ook voor jou mogelijk is.


Ik beloof je dat het veel eenvoudiger is dan je zou verwachten.


>