Gefeliciteerd!
Jouw persoonlijke hsp type is De Aap

Het Je HSP Type Als Richtingwijzer-rapport is onderweg naar je inbox!
LET OP! Lees eerst alle informatie op deze pagina, want hieronder vertel ik je precies wat je sterke kanten zijn, maar belangrijker nog: welke blokkades je hebt die je tegen houden om echt gelukkig te zijn en je volledige potentieel te leven, zodat je je sensitiviteit in kunt zetten als EEN KOMPAS.

------ GENIET VAN WAT JE HIERONDER ONTDEKT IN DE UITLEG DIE IK MET ZORG HEB SAMENGESTELD ALS EEN GESCHENK VOOR JOU --------

Waaraan herken je de aap?

De aap heeft een grote levenslust en houdt van veel verschillende dingen. Als er een hsp type is dat je zou kunnen verwarren voor een ander, dan is het wel de aap. Zijn flexibiliteit zorgt ervoor dat hij zich steeds in andere situaties bevindt en zijn gedrag weet hij daar op aan te passen.

Welke sterke kanten heeft de aap?

De aap is levendig, beweeglijk en vrolijk. Het is een type dat zich op veel verschillende plaatsen en in veel verschillende situaties op zijn gemak kan voelen.

  • De aap is enthousiast en dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Het gebeurt niet zelden dat de sfeer in een ruimte opfleurt als de aap er binnen komt.

  • De open en onbevangen houding van de aap maakt dat hij zich op veel plaatsen op zijn gemak voelt en dat zorgt ervoor dat hij erg geliefd is.
  • De aap past zich dankzij zijn flexibiliteit gemakkelijk aan, waardoor hij zich op veel plekken thuis kan voelen.

Welke uitdagingen horen er bij de aap?

De aap heeft een groot aanpassingsvermogen, maar als er teveel van hem gevraagd wordt kan hij soms fel reageren.

  • Dat de aap zich goed kan aanpassen staat buiten kijf. Soms kan hij het zelf te goed en dan lijkt hij haast een kameleon. Het gevaar is dat hij zich zoveel aanpast, dat hij zichzelf daarbij wegcijfert.
  • Omdat de aap zoveel mee beweegt met de wereld om hem heen, is zijn binnenwereld ook heel beweeglijk. Stemmingswisselingen kunnen dan het gevolg zijn.
  • De aap heeft dan wel een grote flexibiliteit en een enorm aanpassingsvermogen, dat wil niet zeggen dat alle situaties altijd bij hem passen. Waar andere types eenvoudigweg weten wat ze leuk en fijn vinden, heeft een aap het nodig om steeds bij zichzelf na te gaan of iets op dat bewuste moment wel bij hem past.

Hoe verder?

Hoe kan de aap zijn blokkades overwinnen

 zodat hij zijn volle potentieel kan benutten?

Waar de aap enthousiasme en flexibiliteit als kwaliteiten heeft, zit precies daar ook de grootste valkuil. Een aap kan ernaar neigen zichzelf te verliezen in dat enthousiasme, waardoor hij zijn grenzen niet opmerkt en er overheen gaat. De flexibiliteit kan een valkuil zijn als de aap zich voegt naar de wensen van een ander in plaats van naar zijn eigen behoeften. Het gevolg is dan dat de aap als een blad meewaait op de wind en ook dan ligt het gevaar op de loer dat hij zijn grenzen over gaat zonder het zelf in de gaten te hebben. Als je je teveel laat leiden door impulsen van buiten en met alle winden mee waait, gaat je flexibiliteit over in wisselvalligheid. Dat kan tot gevolg hebben dat je het leven ervaart als een emotionele achtbaan. De volgende 3 stappen laten zien hoe je als aap je blokkades kunt overwinnen en je volledige potentieel kunt benutten.

Stap 1
Gedrag herkennen

Het eerste wat een aap te doen heeft is zijn eigen gedrag onder de loep nemen.


Is zijn wisselvallige gedrag een bewuste of een onbewuste keuze?


Welke wens, welk verlangen of welke angst zit er achter verborgen?


Is het zo fijn als de aap denkt, of houdt hij zichzelf eigenlijk voor de gek en zou hij diep vanbinnen liever anders willen?

Stap 2
Signalen leren lezen

Het aap type staat niet voor een persoonlijkheidstype, maar voor een manier van omgaan met prikkels.


Als hsp heb je een gevoelig zenuwstelsel en de aap staat voor de strategie die jouw zenuwstelsel heeft gekozen om met prikkels om te gaan.


De testuitslag is een momentopname, maar mogelijk gebruik je de strategie van de aap al je hele leven.

Stap 3
In ere herstellen

Wanneer je de signalen van je gevoelige zenuwstelsel leert kennen, dan kun je ook leren om er anders op te gaan reageren.


Je kunt je blokkades overwinnen en je sterke kanten vieren.


Je zenuwstelsel is eigenlijk een hulpmiddel om optimaal te kunnen functioneren. Door dit systeem in ere te herstellen ga je lekkerder in je vel zitten, krijg je meer energie en voel je je gelukkiger.

Dit is wat anderen zeggen over de programma's van Stralend Sensitief

Tanja

Eindelijk begrijp ik mezelf

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen ervaar zoals ik ze ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en ik doe die nog elke dag.

Eva

Mijn leven is veranderd

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.

José

Dit is goud waard

Wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De informatie en de oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

Als laatste wil ik dat je dit weet

Het maakt niet uit hoe onzeker jij jezelf op dit moment voelt of dat je twijfelt of het leren omgaan met je sensitiviteit ook voor jou mogelijk is.


Ik beloof je dat het veel eenvoudiger is dan je zou verwachten.


>