Welk hsp type ben jij?

Ontdek hoe je gevoeligheid je leven beïnvloedt,
op welke vlakken van het leven deze eigenschap je belemmert,
wat je verborgen superkracht is
en ontvang advies op maat om je sensitiviteit
als een positieve eigenschap in te kunnen zetten.

Op wie lijk jij het meest?


testimonials

Wat anderen zeggen

Sander Wielemaker

Wow, wat een gave test! Ik ben helemaal verwonderd over hoe herkenbaar de uitslag voor me is.
En de beschrijving van mijn type is heel uitgebreid.

Wat een leuke en herkenbare test is dit zeg. Toch weer confronterend om te lezen wat mijn uitdagingen zijn. En enorm bemoedigend om de krachten te lezen van mijn HSP type. Ik focus me vooral op de kracht van mijn Hsp type.

Daisy da Veiga

Eva de Groot

De meerkeuze antwoorden vond ik aangenaam en een zelfreflectie op zijn tijd vind ik wel fijn. Dankjewel!

 Ik vond de test leuk om te doen en de uitkomst is heel herkenbaar.  

Iris Donker

Leer je sensitiviteit als kompas te gebruiken

Als je je sensitiviteit een lastige eigenschap vindt, komt dat omdat je er nog niet goed mee hebt leren omgaan. Als je begrijpt hoe je gevoelige zenuwstelsel werkt en als je daar mee leert samen werken, maakt dat een groot verschil.

Uitdagingen

Hoe reageer jij op prikkels en hoe groot is de kans dat je overprikkeld raakt? Krijg helderheid over de uitdagingen die je gevoelige zenuwstelsel met zich mee brengt.

Kracht

Ontdek de verborgen kracht van jouw persoonlijke hsp type en doe er je voordeel mee. Deze kracht kun je optimaal gebruiken als je goed met je sensitiviteit kunt omgaan.

Blokkade

Krijg inzicht in je grootste blokkade en ontdek hoe je sensitiviteit je belemmert om te doen wat bij je past.

Ontvang het gratis rapport

Vul na afloop van de test je e-mail adres in en ontvang het rapport Je HSP Type Als Richtingwijzer over jouw persoonlijke hsp type. Compleet met aanwijzingen om goed om te leren gaan met je sensitiviteit.

Inge Schuurmans

Het is mijn wens dat alle hoogsensitieve mensen hun gevoeligheid goed leren kennen en dat ze weten hoe ze met die gevoeligheid om kunnen gaan.

Ik wens ze bovendien toe dat ze dit op een eenvoudige manier kunnen leren, zonder dat ze jaren bezig zijn om het wiel uit te vinden.

Wat mij drijft is dat ik ervan overtuigd ben dat de wereld een fijnere plek wordt als sensitieve mensen niet langer vastlopen, maar lekker in hun vel zitten en de energie hebben om te doen wat ze graag willen doen.


>