Startpakket
Je sensitiviteit als kompas

Met meer kennis over je sensitiviteit,
inzicht over hoe het jouw leven beïnvloedt
en direct toepasbare praktische oefeningen,
ontdek je wat er nodig is om je sensitiviteit
als een positieve eigenschap te kunnen gebruiken.

testimonials

Wat anderen zeggen

Tanja

Fijn om eindelijk te begrijpen waarom ik dingen zo anders ervaar! Ik vind de oefeningen erg fijn en doe ze nog elke dag.

Wat maakt het een groot verschil als je weet hoe je met je hooggevoeligheid kunt omgaan. De informatie en de oefeningen uit deze cursus zijn goud waard.

José

Eva

Sinds ik de cursus gedaan heb is mijn leven enorm veranderd. Ik voel me emotioneel veel stabieler, ik ben zekerder van mezelf en ik zit lekker in mijn vel. Ik had nooit durven dromen dat mijn leven in zo'n korte tijd zoveel zou kunnen veranderen.
Mijn sensitiviteit is nu vooral een fijne eigenschap en ik kan hem gebruiken om gelukkiger te worden. Ik heb meer energie en ik heb nu werk dat beter bij me past. Soms verval ik nog in oude gewoonten, maar ik weet nu wat ik dan kan doen. Dankzij de cursus. Dankjewel Inge!

Ik ben zo blij dat ik de cursus gedaan heb. Ik kan nu heel anders omgaan met dingen die ik meemaak. Ik ben lang niet meer zo snel overprikkeld en mijn gevoelens ervaar ik niet meer zo zwaar. Ik heb nu al heel veel aan de cursus. Ik vind het nog steeds weleens lastig, maar het is echt zoals je aangaf: oefening baart kunst.

Arya

Leer je sensitiviteit als kompas te gebruiken

Als je je sensitiviteit een lastige eigenschap vindt, komt dat omdat je regelmatig overprikkeld bent. Kennis van je gevoelige zenuwstelsel en oefeningen om daar beter mee om te leren gaan, kunnen dan een groot verschil maken.

Kennis

Met behulp van het e-book ontdek je hoe het komt dat je je sensitiviteit als een lastige eigenschap ervaart. Je ontdekt bovendien wat er nodig is om dit te veranderen.

Inzicht

Door de quiz krijg je inzicht in de mate waarin je sensitiviteit je belemmert om te doen wat bij je past.

Oefeningen

De oefeningen geven je direct meer grip op overprikkeling als het zich voordoet. Sneller herstellen zorgt voor meer energie.

Versterkend effect

Waar kennis, inzicht en oefeningen los van elkaar een beperkt resultaat geven, zorgt de combinatie er juist voor dat je blijvende verandering kunt bewerkstelligen.

Krijg nu direct toegang tot dit startpakket!

>