Klaar voor Bloei?


Wat goed dat je de stap wilt nemen om:

  • De natuurlijke balans van je zenuwstelsel te herstellen, zodat je alleen nog stress ervaart als dat past bij de situatie;
  • Je zenuwstelsel goed te leren reguleren, zodat je na stress gemakkelijk weer ontspant;
  • De capaciteit van je zenuwstelsel te leren vergroten, zodat je weerbaarder wordt;
  • Je lichaamswijsheid te leren gebruiken als een kompas, zodat je op elk moment en in elke situatie voelt wat voor jou het juiste is om te doen en om
  • Je intuïtie te leren versterken, zodat je in de flow kunt stappen en je mee kunt laten voeren op de levensstroom, zonder dat je hoofd ertussen komt.

Met die vaardigheden kun je het leven gaan creëren dat perfect bij jou past.

Bloei maakt gebruik van technieken van innerlijke alchemie, waarbij de oefeningen die je doet op magische wijze doorwerken in alle facetten van je leven.

De volgende ronde van Bloei start in september 2024

Meld je nu hieronder aan voor de wachtlijst,
dan ontvang je bericht zodra de aanmeldpagina opent.

Vul hier je voornaam in:
Vul hier je email adres in:

Wil je nu meteen aan de slag?

In mijn korte programma Je Zenuwstelsel Als Kompas leer je de basistechnieken om goed met je zenuwstelsel te kunnen omgaan.


Ik kijk er naar uit om je te helpen om beter om te leren gaan met je sensitiviteit.  


Inge Schuurmans

Het is mijn wens dat alle hoogsensitieve mensen hun gevoeligheid goed leren kennen en dat ze weten hoe ze met die gevoeligheid om kunnen gaan.

Ik wens ze bovendien toe dat ze dit op een eenvoudige manier kunnen leren, zonder dat ze jaren bezig zijn om het wiel uit te vinden.

Wat mij drijft is dat ik ervan overtuigd ben dat de wereld een fijnere plek wordt als alle sensitieve mensen niet langer vastlopen, maar lekker in hun vel zitten en de energie hebben om te doen wat ze graag willen doen.


>